Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mijn diensten

Uw winkel etalage inrichten kan voor u als ondernemer een hele uitdaging zijn. Misschien ontbreekt het u aan tijd of inspiratie. Als professioneel etaleur zorg ik voor een etalage met attentiewaarde én een die stopkracht genereert.

Etalageplan op maat voor uw winkel etalage

Als etaleur maak ik aan de hand van uw wensen een etalageplan op maat. Ik zorg voor een professioneel ingerichte winkel etalage. Een mooie bijkomstigheid is dat ik zelf in het bezit ben van etalagemateriaal, zoals opbouw- en decoratiemateriaal. Dit neem ik mee om uw etalage mee te etaleren én haal ik naderhand weer op. U hoeft dus zelf niets te doen! 

Het resultaat is een winkel etalage die steeds verandert waardoor de passant geprikkeld blijft om uw bedrijf binnen te stappen. En daarmee vergroot u uw omzet.

Opticiens, schoenenwinkels en juweliers

Ik richt de winkel etalages in van onder andere opticiens, juweliers en schoenenwinkels. Bekijk mijn portfolio voor etalages met brillen en een etalage met schoenen. Ik werk als professioneel etaleur door heel Nederland. 

Showroom, ontvangstruimte en horecagelegenheid stylen

Uw showroom of ontvangstruimte is minstens zo belangrijk. Een goede entree nodigt uit en geeft vertrouwen. Zij is uw visitekaartje. En u weet, een eerste indruk maakt u maar een keer. Met liefde style ik uw showroom of ontvangstruimte. 

Ook voor het stylen van uw horecagelegenheid kunt u mij inschakelen. 

Tarieven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en bent u benieuwd naar mijn tarieven? Klik dan op onderstaande button en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact met mij op